Workshop

Meer Werkgeluk
door Minder Werkdruk

Van Afleiding naar Aandacht

We leven in het informatietijdperk. Overal krijgen we op verschillende manieren informatie tot ons. De snelheid daarvan vergroot in rap tempo en de hoeveelheid informatie wordt alleen maar meer. In de werkomgeving legt dit een grote druk op de mentale en fysieke gezondheid van mensen. Als gevolg daarvan daalt de productiviteit, effectiviteit, energieniveau en plezier van medewerkers. Kortom: door de verhoogde werkdruk, daalt ons werkgeluk.

De Workshop
In deze 3 uur durende interactieve workshop krijg je inzicht in hoe je door betere keuzes te maken, jouw kostbare tijd, aandacht en energie waardevol kan investeren en daarmee jouw productiviteit, persoonlijke effectiviteit en werkgeluk kan verhogen. Met behulp van een aantal tools op het gebied van besluitvorming, aandacht en energie kun je het geleerde meteen in praktijk brengen.

Voor wie?
Voor professionals die ervaren dat hun werkgeluk lijdt onder de verhoogde werkdruk doordat hun productiviteit, effectiviteit, energieniveau en plezier in het werk in het geding is als gevolg van de moderne, veeleisende werkomgeving.

Content

I Meer Werkgeluk door het maken van Keuzes
Belangrijke keuzes die leiden tot:

  1. Verhoogde productiviteit
  2. Betere kwaliteit van werk
  3. Meer voldoening & plezier
  4. Meer Rust

II Van Afleiding naar Aandacht
Hoe weersta je de verleiding van afleiding en houd je focus?

  1. Afleiding
  2. Slimme email afhandeling
  3. Effectief plannen en prioriteren

III Duurzaam focus houden
Hoe zorg je ervoor dat je de focus kunt behouden?

  1. Tijdreizen
  2. Energie management

De training wordt gegeven door Kathelijn Bakker & Gea Peper.

Heb je interesse in deze workshop? Neem dan contact met ons op.

Kathelijn Bakker (links) is partner van het HappinessBureau. Ze is een ervaren en gepassioneerde Talent Specialist, die organisatiestrategie vertaalt naar state-of-the-art Performance-, Learning & development- en Talentprogramma’s. Haar focus ligt op de kwaliteiten en sterke kanten van medewerkers en hoe je die optimaal en op een leuke manier kunt inzetten.

Gea Peper (rechts) is oprichter van het HappinessBureau en inspireert en ondersteunt organisaties het werkgeluk van medewerkers (verder) te vergroten. Daarnaast doet ze onderzoek naar werkgeluk in Nederland, schrijft ze artikelen en boeken over Gelukkig Werken en Employee Experience, verzorgt ze de opleiding Werkgelukdeskundige en organiseert ze het jaarlijkse event Happy People Better Business.