Workshop

Werkgeluk & Leiderschap

Tijdens deze interactieve workshop leren de deelnemers wat werkgeluk is, hoe ze er zelf voor staan en krijgen ze een beeld van hoe ze als leidinggevende werkgeluk (verder) kunnen vergroten, zowel voor zichzelf, de medewerkers en de organisatie als geheel.

Daarnaast kijken we naar de invloed van leidinggevenden op werkgeluk, de kracht van coachend leidinggeven, kennis over aanleg van medewerkers (en hunzelf) en naar de verschillende rollen van leidinggevenden (leider, manager en coach).

We hebben aandacht voor welke technieken je het beste kan inzetten om zelf en met de collega’s/ medewerkers (nog) meer geluk in het werk te laten ervaren.

 De geboden informatie wordt afgewisseld met aansprekende en inspirerende filmpjes, fun oefeningen die individueel, in tweetallen en met de groep worden uitgevoerd en concrete tips waar je de volgende dag al mee kunt beginnen.

 Na afloop ontvangen alle deelnemers het boek ‘Leidinggeven met een glimlach’ (als pdf).

Resultaat van de workshop

De workshop resulteert er in dat de deelnemers inzicht krijgen in wat zij kunnen doen om werkgeluk (verder) te vergroten voor zichzelf en binnen de organisatie. En bovenal geïnspireerd zijn en energie krijgen om zelf aan de slag te gaan!

Heb je interesse in deze workshop? Neem dan contact met ons op.