Waar staan en gaan wij voor

Het HappinessBureau wil werkgeluk de norm maken in Nederland en daarbuiten. Dat doen we door organisaties (nog) succesvoller te maken door het werkgeluk van medewerkers te helpen vergroten.

Onze kernwaarden helpen ons bij de manier waarop we onze missie willen bereiken. Die hebben we natuurlijk in stijl geformuleerd (HAPPI):

 

Humor en vanuit het hart

  • Fun makes it run. We weten als geen ander dat positieve emoties van belang zijn op het werk. We nemen ons werk serieus en dat betekent ook dat we humor toevoegen in dingen die we doen. Juist omdat we daar zelf gelukkig van worden en anderen graag gelukkig maken. We houden het graag licht. We geloven in werkgeluk. Niet op een manier waarbij we anderen willen overtuigen, maar wel dat we hen willen inspireren. Het helpt daarbij dat we allemaal gedreven zijn het belang van werkgeluk uit te dragen. Het is bij ons echt, we zijn er allemaal van doordrongen. Vanuit het hart betekent ook dat we goed doen voor degenen die het nodig hebben. 

Aandacht en vanuit actie

  • Werkgeluk is individueel; mensen verschillen en organisaties ook. We kijken hoe we ‘daar waar we goed in zijn’, zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten bij de wensen van de organisatie. We vragen nog even door om zaken te checken; we kijken of iedereen gehoord en gezien is. The universe applauds actions, not thoughts. Om impact te kunnen maken combineren we met ons team diverse kwaliteiten. We blijven daarbij niet dralen of opnieuw afwegingen maken. We zijn actiegericht, want daardoor komen we tot resultaten en kunnen we leren.

Professioneel

  • Wat we doen, doen we goed. Van het eerste contact tot en met het laatste en daarna. We luisteren naar feedback om te leren en beter te worden. We zetten elkaars sterke punten in om het beste in ons naar boven te brengen. Afspraken komen we na.

Persoonlijk

  • Als we communiceren, communiceren we met mensen. We laten zien dat wij van vlees en bloed zijn en zoeken de verbinding met de ander. Er is altijd iets wat ons verbindt.

Innovatief en met inspiratie

  • Werkgeluk is een terrein dat sterk in ontwikkeling is. We willen een organisatie zijn die vernieuwend is, in inhoud en uitvoering. We houden onszelf scherp op wat er nog kan of gaat komen en inspireren anderen met ons mee te gaan. We zetten nieuwe stappen, we proberen nieuwe dingen.