Happy100atwork

Werken aan werkgeluk is vaak een kwestie van doen en dan ook vooral dingen ánders doen en anders aanpakken. In gesprek met organisaties die wij begeleiden op weg naar (nog) meer werkgeluk ontstond het idee om materialen en informatie die je kunnen inspireren om toe te passen in je eigen organisatie op één site bij elkaar te brengen.

En zo ontstond het idee voor de besloten Happy 100 At Work-website met (meer dan) 100 ideeën, tips, spellen, filmpjes, oefeningen en werkgeluk-boosters. Bedoeld ter inspiratie en ondersteuning voor werkgelukdeskundigen, chief happiness officers, teams en leidinggevenden die hun werkgeluk (verder) willen vergroten.

Er is een aparte demo-versie van de Happy100AtWork ontwikkeld, waar je een goed beeld kunt krijgen van de ‘echte’ site.

Bekijk de demo-versie of download hier meer informatie over Happy100AtWork en lees hieronder de opmerkingen van gebruikers die je al voor gingen.

Onderaan deze pagina kun je het formulier invullen als je gebruik wil maken van de Happy100AtWork. De kosten voor 6 maanden onbeperkte toegang bedragen euro 149,- (ex btw) per persoon.

De Happy100AtWork biedt concrete tools en informatie zodat je binnen je organisatie aan de slag kan met werkgeluk, dat is heel waardevol!

Tsjonge, jonge wat een mooie en inspirerende site hebben jullie gemaakt. Er staat inmiddels al zo veel content op dat het lastig is om te kiezen waar te beginnen. Kortom een mooi pareltje in werkgelukland!

Heel mooi dat de site materialen van verschillende organisaties laat zien! Ook de filmpjes, e-books, presentaties op één plek is erg fijn.

De Happy100AtWork website ziet er goed uit! Overzichtelijk, zeer dynamisch en aantrekkelijk.

Er staan heel veel materialen op de Happy100AtWork die in het dagelijks werken gebruikt kunnen worden om vergaderingen beter te laten verlopen, werving te verbeteren etc. Heel waardevol.

Mooie opzet! Ziet er goed uit met waardevolle informatie over werkgeluk.

Vul onderstaand formulier in als je toegang wil tot de Happy100AtWork en als je wilt weten wat de kosten zijn.