Go-Grow ontwikkelspel

Bij veel organisaties staat de huidige gesprekscyclus ter discussie. De aanpak waarbij één keer per jaar een eenrichtingsgesprek wordt gevoerd – vooral over de dingen die fout zijn gegaan –, is niet meer van deze tijd. Zowel medewerkers als leidinggevenden ervaren dit als te duur, te tijdrovend en demotiverend.

De medewerkers van het Parktheater Eindhoven ontwikkelden zelf een methode voor gesprekken tussen leidinggevenden en medewerkers die inspireert en ergens toe leidt: het Go Grow Ontwikkelspel. Het goede nieuws is dat het spel nu ook beschikbaar is voor andere organisaties! 

Go Grow is het spel dat de dialoog tussen medewerker en leidinggevende wil verbeteren. Voor wie nog niet zo goed met de ander praat, dé kans om in gesprek te raken. Voor wie al wel goed met de ander praat, een kans om echte persoonlijke verbeterslagen te maken.

De bedoeling is om door middel van gesprekken, argumenten, visies, ontboezemingen, grappen, lachsalvo’s en misschien een traan samen een weg naar het midden van het spelbord te vinden en zo ‘het beste uit jezelf en de ander’ te halen.

Ondertussen is gebleken dat het innovatieve spel veel breder inzetbaar is dan alleen bij het Parktheater en helemaal past in het ‘nieuwe beoordelen’ volgens de normen van de toekomst. Je kunt hier meer over het Go Grow spel lezen.

Het spel kost euro 169,95 (ex btw en verzendkosten) per spel en kan worden besteld door het formulier op onze nieuwssite in te vullen. Het is mogelijk de online versie erbij te kopen. De totaalprijs is dan € 195,00.  

Wil je meer dan 10 spellen bestellen, neem dan contact met ons op via info@happinessbureau.nl