Workshops

Workshops

Het HappinessBureau organiseert workshops en trainingen over Happiness@Work en het creëren van de beste Employee Experience voor medewerkers, HR en management. Wij organiseren regelmatig open inschrijving en in-company workshops variërend van 1-3 uur tot drie dagen. Hieronder hebben we diverse, veel gegeven workshops  uitgelicht. Andere onderwerpen waar wij workshops en trainingen over geven staan hier ook opgesomd.

Ook online

Op zoek naar online workshops of interactieve webinars? Zie het uitgebreide overzicht.

Heb je interesse in een workshop of training over een van deze onderwerpen? Neem dan contact met ons op.

De Kracht van Waardering

Het gevoel gezien te worden, waardering en begrip te krijgen is een van onze basisbehoeftes. Het krijgen van oprechte waardering kan medewerkers enorm motiveren en gelukkig maken. Het stimuleert hen om hun best te doen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. 

Training Het Goede Gesprek

Voeren in jullie organisatie medewerkers gesprekken met hun collega’s, met hun leidinggevende en/of de afdeling HR over zaken die te maken hebben met hun ontwikkeling? Zoals over: waar ben je goed in? Waar krijg je energie van? Waar zou je je verder in willen ontwikkelen? Hoe is de samenwerking met je collega’s? De training Het Goede Gesprek kan hierbij helpen.

Gelukkig en Gezond, hoe dan?

Drukte & stress, vele vergaderingen & nog meer e-mails: we werken hard met z’n allen en vaak doen we dit met minder plezier en energie dan we zouden willen.  Dan vergeten we  onszelf en doen we dingen die niet goed voor ons zijn.

Daarom hebben we een nieuwe training ontworpen: Gelukkig & Gezond, hoe dan?

Van werkdruk naar werkgeluk

Medewerkers kunnen werkdruk proberen aan te pakken door deze te verlagen. Maar alleen kijken naar probleemgebieden is niet de enige oplossing bij hoge (ervaren) werkdruk. Het is minstens zo belangrijk om naar de andere kant van de medaille te kijken: hoe kun je je werkgeluk verhogen?

Creëer de beste employee journey

Verbeter de Employee Experience in organisaties door Employee Experience Design in te zetten. De Employee Journey Lifecycle brengt de verschillende fasen in kaart die een medewerker doorloopt in contact met de organisatie, van oriëntatie en solliciteren tot afscheid nemen.

Meer werkgeluk door eigenaarschap

Eigenaarschap is het gevoel dat iets echt ‘van jou’ is en je daar intrinsiek mee verbonden voelen. In de werkcontext kan het dan gaan om een rol die je vervult of een opdracht.

Met jouw talent je werkgeluk vergroten

Iedereen heeft talenten. Je merkt dat je een talent inzet als je bepaalde activiteiten zonder moeite kunt doen en daaruit voldoening haalt. In deze workshop krijg je inzicht in wat talenten zijn, hoe je deze kunt ontwikkelen en hoe je jouw talenten in kunt zetten om jouw werkgeluk te vergroten.

Werkgeluk en Leiderschap

Leidinggevenden hebben een flinke impact op het werkgeluk van medewerkers. In deze workshop krijg je als leidinggevend concrete handvatten om je eigen leiderschap een boost te geven en dynamiek te creëren rondom werkgeluk in je eigen team en organisatie. 

Samen leren door intervisie

Intervisie is een prachtig instrument om de ervaring binnen de eigen organisatie breed te benutten. Leidinggevenden en medewerkers kunnen zo samen leren van de successen en de lastige situaties waar ze tegenaan lopen bij het introduceren en vergroten van werkgeluk binnen de organisatie.

Happitude (Happy Attitude)

workshop met o.a. Jörgen Raymann

Geluk en gezondheid gaan hand in hand. Steeds meer organisaties ontdekken dat gezonde en gelukkige medewerkers bijdragen aan succes. Medewerkers die lekker in hun vel zitten, betrokken zijn en 110% geven voor hun klanten, collega en organisatie. 

Online workshops en interactieve webinars

Het HappinessBureau verzorgt ook online presentaties (webinars) en workshops. Zie het aanbod voor de verschillende doelgroepen. Zit er niet bij wat je zoekt? Laat het ons weten en we kijken hoe we dit voor je mogelijk kunnen maken.