Wie zijn wij

Lucas Swennen, Gea Peper en  Alex Slavenburg (v.l.n.r.) vormen het kernteam van het HappinessBureau.

Alex Slavenburg heeft jarenlange (internationale) ervaring op het gebied van verandermanagement, HR en leiderschap.  Met energie en passie brengt hij beweging rond Werkgeluk & Leiderschap in organisaties.

Alex coacht en traint leidinggevenden en teams op het gebied van Werkgeluk & leiderschap. Ook begeleidt hij organisaties die werkgeluk onderdeel willen maken van hun bedrijfsstrategie en cultuur.

 

Gea Peper is werkgelukexpert, keynote speaker en oprichter van het HappinessBureau. Ze heeft meer dan 25 jaar (internationale) ervaring op het gebied van change management consulting en HR. Sinds 2015 is ze gespecialiseerd in hoe werkgeluk in organisaties te vergroten. Gea is hoofddocent van de opleiding Werkgelukdeskundige en schrijft artikelen voor ‘Trends in HR’ en ‘PWnet.nl’, het grootste platform voor HR-professionals in Nederland.

Lucas Swennen is expert op het terrein van journey mapping, (interne) communicatie, (employer) branding en onderzoek. Hij heeft verschillende directiefuncties bekleed en (internationale) organisaties geadviseerd over marketing, medewerkerstevredenheid en merkstrategie – waarmee hij twee Europese prijzen wist te behalen. Hij is mede-eigenaar van het HappinessBureau en publiceert over diverse onderwerpen, waaronder werkgeluk.