VERVOLGOpleiding Werkgelukdeskundige

Werkgeluk in de praktijk

Werkgeluk is nu belangrijker dan ooit!

Hoe word of blijf je een organisatie waar medewerkers willen (blijven) werken is een belangrijk thema op dit moment. Hierbij gaat het over vraagstukken als wat kunnen we doen aan ons (te) hoge ziekteverzuim, hoe kunnen we medewerkers (langer) bij ons laten werken en hoe zorgen we voor een betere balans tussen werk en privéleven?

Werkgeluk (verder) vergroten draagt bij aan het oplossen van deze vraagstukken. Speel je hier al een rol in, voor jezelf, je team of je organisatie en ben je opgeleid als Werkgelukdeskundige? Neem dan de volgende stap ten aanzien van het verdiepen en verrijken van je werkgeluk-expertise en praktische skills en volg onze nieuwe driedaagse Vervolgopleiding Werkgelukdeskundige.

Deze nieuwe opleiding bouwt voort op het fundament van de Opleiding Werkgelukdeskundige die we al sinds 2017 aanbieden. Inmiddels hebben we honderden deelnemers in en buiten Nederland, in-company, via hogescholen en open inschrijving opgeleid tot Werkgelukdeskundige en is de tijd nu rijp voor een aanvullende vervolgopleiding Werkgelukdeskundige.

Tijdens deze opleiding:

  • ontvang je de laatste wetenschappelijke inzichten over werkgeluk (wat werkt wel en wat werkt niet?);
  • ga je concreet aan de slag met een praktijkopdracht;
  • leer je hoe je anderen kunt inspireren en motiveren om werkgeluk als een prioriteit te omarmen;
  • delen gastsprekers hun best practices en geleerde lessen over het vergroten van werkgeluk in hun organisatie;
  • ontmoet je gelijkgestemde professionals die enthousiast zijn over het in de praktijk brengen en verder uitbouwen van hun werkgeluk-expertise.

Na en tijdens de opleiding krijg je 6 maanden kosteloos toegang tot onze online leeromgeving Happy100AtWork met meer dan 125 oefeningen, tips, ideeën, spellen en filmpjes met behulp waarmee jij werkgeluk kunt vergroten.

Verder kun je kosteloos gebruikmaken van ons 6-maanden durende Werkgeluk booster-programma.

Praktische Informatie:

 

Data waarop de opleiding wordt gegeven in 2024 zijn:

  • 8 oktober, 12 november en 17 december

De opleiding wordt gehouden bij De Hooge Woning in Zoetermeer. Deze locatie is zowel met de auto als met het OV goed te bereiken. De opleidingsdagen zijn van 9.30 – 16.30 uur.

De kosten bedragen euro 1995,- (ex btw). Dit is inclusief alle  materialen en catering.

Deze opleiding is geschikt voor HR-professionals, leidinggevenden, consultants, zzp-ers en iedereen die de impact van werkgeluk verder wil vergroten in de praktijk met concrete resultaten als gevolg. Voorwaarde voor het volgen van deze opleiding is dat je bent opgeleid als Werkgelukdeskundige.

 

Heb je vragen over deze opleiding? Stuur een mail aan info@happinessbureau.nl

Via onderstaand formulier meld je je aan voor de opleiding Werkgelukdeskundige. Je inschrijving is definitief als je betaling is ontvangen en je van ons een bevestiging hebt gekregen.