Workshop

HR & Happiness@Work: Creëer de beste Employee Experience

Organisaties die gelukkige medewerkers hebben zijn succesvoller, productiever en creatiever. Het verzuim en verloop is lager en de organisatie heeft een grotere aantrekkingskracht voor talenten. Wil je aan de slag met gelukkig werken in je organisatie? Zoek je informatie en inspiratie om vanuit HR de best mogelijke ‘employee experience’ te creëren? Neem dan deel aan de deze unieke workshop.

Na de workshop weet je alles over:

  • de principes van Happiness@Work en Employee Experience en het belang ervan
  • het vergroten van Happiness @ Work voor medewerkers door middel van het P3F model: Purpose – Flow – Fun & Friendship
  • de 5 factoren van Employee Experience volgens H.E.A.R.T.-model: Happy Cultuur, Energiegevende Werkomgeving, Agile Leiderschap, Redesign de Employee Journey en Technologie die voor je werkt
  • hoe je Happiness@Work en Employee Experience in je organisatie kunt meten
  • welke HR instrumenten bijdragen aan de beste Employee Experience en welke niet
  • (inter)nationale Best Practices van de Beste Employee Experience
  • praktische tools, fun-werkvormen en inspirerende oefeningen om direct mee aan de slag te gaan

Daarnaast kun je in een Q&A-sessie met een ervaren Chief Happiness Officer al je vragen stellen over Happiness@Work en Employee Experience.

De workshop is bedoeld voor HR professionals en HR managers die het verschil willen maken en concreet aan de slag willen met het creëren van de beste Employee Experience in de eigen organisatie. De groepsgrootte is max 20 deelnemers.

De workshop is ook in-company te boeken. Neem voor een maatwerk-aanbod contact met ons op.

Aanvullende ondersteuning na de workshop
Uit ervaring weten we dat het volgen van de workshop een eerste stap is en dat daarna vaak behoefte ontstaat aan ondersteuning en/of advies bij het implementeren van gelukkig werken en het creëren van de beste Employee Experience. Het HappinessBureau biedt daarom deelnemers aan de workshop aanvullende ondersteuning in de vorm van een partnershipprogramma.
In de brochure (.pdf) vind je meer informatie over dit programma. Wil je het eerste half jaar na de workshop gebruikmaken van deze aanvullende ondersteuning, dan kun je dit aangeven op het aanmeldingsformulier en betaal je slechts € 675,- (ex btw) (in plaats van € 894,- (ex btw)). Heb je vragen over het partnership programma, neem dan contact op via info@happinessbureau.nl.