Sessie

Van data naar doen

Het HappinessBureau meet werkgeluk & employee experience voor organisaties met vestigingen in Nederland en daarbuiten. De respons op onze vragenlijst is over het algemeen hoog, wat vooral te danken is aan een goede gezamenlijke voorbereiding. Na het presenteren en bespreken van de rapportage kan een organisatie nu ook kiezen voor een of meerdere sessies ‘Van Data naar Doen’.
We ondersteunen tijdens deze sessies teams in hoe ze de vertaalslag kunnen maken van de uitkomsten van de meting naar zinvolle acties en interventies. Hiermee voorkom je dat de resultaten van de meting in de la belanden en medewerkers er niks meer over horen. Dit kan voorkomen als degenen die opvolging moeten geven aan de uitkomsten van een meting niet altijd goed weten hoe ze dat het beste kunnen doen. Dat is nu dus op te lossen door één of meer Van Data naar Doen-sessie te organiseren.
In een 1,5 uur durende sessie bespreken we dan de resultaten van de organisatie, afdeling of team. Vervolgens bepalen we met de groep zinvolle acties of interventies die daadwerkelijk bijdragen aan het vergroten van het werkgeluk of het oplossen van mogelijke problemen. In de twee maanden daarna blijven we (online) betrokken bij de uitvoering en zijn we beschikbaar voor advies. Op deze manier wordt  er gewaarborgd dat er daadwerkelijke acties plaatsvinden op basis van de meting en uitkomsten

Heb je belangstelling voor deze sessie? Laat het ons weten via het contactformulier.